Ēdienu gatavošanas meistarklase “Itālijas virtuves klasika”

Zaļā Makša virtuvē ik pa laikam notiek ēdienu gatavošanas meistarklases. Kā viens no variantiem tiek piedāvāts ēdienu gatavošanas meistarklase “Itālijas virtuves klasika”, kurā pavāra uzraudzībā atnācēji gatavo trīs ēdiena kārtas:

- Klasiskie Cēzara salāti, atklājot anšovu mērces gatavošanas knifus.

- Meža sēņu Risotto, kas ir tikai Itālijai rakstūrīga rīsu pagatavošanas tehnoloģija, pakāpeniski tos karsējot dārzeņu buljonā un baltvīnā.

- Klasiskais Ziemeļitālijas saldais ēdiens Panna Cotta, pasniegta ar pašmāju ogu mērci

Cenā iekļauta: šefpavāra vadīta nodarbība 2 - 3 h garumā, citronūdens, tēja vai kafija, ēdienu degustācija, aprīkojuma un inventāra izmantošana.

 

Tuvākās atvērtās meistarklases plānojas:

  • 7. oktobris  2019, plkst. 18:00 (pieteikšanās zalais.maksis@gmail.com)
  • 4. novembris 2019, plkst. 18:00 (pieteikšanās zalais.maksis@gmail.com)